Ternion ICO

Hasil gambar untuk ternion bounty

Ternion on digitaalinen foorumi vaihto lisenssillä, Fiat integroitu ovi ja kaupalliset palvelut. saatavuus laajenee kriptovalyutnogo markkinoilla yhdistyvät moderni rahoituspalvelujen rahoituksen hajautettu, joka helpottaa ja edistää innovointia rahoituksen Ternion kriptovom tavoitteena on myös edistää innovointia kryptovaluutta kehittämiseen kriptofinansirovanii on todellista tukea kannattavaan liiketoimintaan eikä spekulaatiossa vaan luonnollisessa markkinavoimassa.

no yhteisö Ternion lavalle, jonka tarkoituksena on ratkaista joitakin ongelmista markkinajärjestelmien kriptovalyutnyh tänään luottamuksen puute ICO turvallisuuden niiden digitaalisten hyödykkeiden kriptoobmenah alhaisempi standardeja kuin ne, jotka vahvistetaan perinteisellä välitys- ja toteutusongelmalla kriptropimeeni maksutapana.

Ternionin ekosysteemi

Ternion ekosysteemi koostuu kolmesta osasta, jotka yhdessä tukevat ja Ternion (TRN) hyödyllisenä vaihtoa varten.

vaihto

Ternion Exchange on taloudellinen, käytännöllinen ja tehokas vaihto-alusta, jonka avulla käyttäjät voivat muuntaa kryptografisen salauksen, konfiguroida sen salaukseen ja salaukseen. Vaihdon päätavoitteena on tarjota kripomoneadoreille kokonaisvaltainen ratkaisu.

Ternionin maksuprosessori

Maksuprosessi helpottaa toimittajien ja heidän asiakkaidensa välisiä maksuja. Käyttäjät saavat maksukortin, jota voin käyttää maksuun. Palveluntarjoajat voivat halutessaan vastaanottaa maksuja, jotka käsitellään luottamushuollossa tai salauksessa.

Ternion Likviditeettirahasto

Tämä on kahden muun komponentin ydin. Näin varmistetaan, että TRN-inflaatio ei tapahdu eikä se tallenna kerättyjä varoja Ternion-alustan kehittämiseen.

Ternion TRN Token on ERC20: n kanssa yhteensopiva merkki, joka toimii maksuvälineen yhteisenä merkkinä vaihdettaessa tai siirtämällä tarra Ternion Exchangeille. Lisäksi rahakkeet mahdollistavat kaikkien ERC20-yhteensopivien merkkiaineiden yhteensopivuuden kaikkien Ternion-ekosysteemin käyttäjien kanssa.

Miksi sijoittaa Ternioniin?

Laite on käytettävissä mobiilisovellusten ja web-sovellusten kautta, joten se sopii paitsi institutionaalisille pelaajille myös kaikille pienille sijoittajille.

Ternion suorittaa vuosittaisen katsauksen liiketoimien ja alustan työskentelystä avoimuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi ilmoittamalla yleisölle kaikista tulevista edistyksistä.

Ternion-vaihtokeskuksella on eurooppalainen kaupallinen toimilupa ja se on linjassa kaikkien vakiintuneiden eurooppalaisten standardien kanssa nopeiden ajoneuvojen kuljettamiseen.

Alustalla on täydellinen asiakaspalvelu, jolla on myös erinomainen hallinto, joka auttaa käyttäjiä, kun heillä on ongelmia tai ongelmia Ternionissa.

ICO Ternion -parametri (TRN-signaali)

Token: TRN

Token pöytäkirja: ERC20

Token kokonaismäärä: 95 000 000 TRN

Syötä ennakkotunniste: TRN 22500000

ICO-etikettien toimittaminen: 53 500 000 TRN

Edellinen päivämäärä: aktiivinen 28. kesäkuuta 2018 saakka

ICO-tiedot:

noin vaihto 29. kesäkuuta 29. elokuuta: 1 TRN 0.65 USD

B-kierros 30. lokakuun 30. päivä: 1 TRN 2.10 USD

C-sykli 1. marraskuuta, 30. joulukuuta kurssi: 1 TRN 3.23 USD

Pehmeä kansi: 5 000 000

Kovakantinen: 65 000 000

Lisätietoja:

Verkkosivusto  : https://ternion.io

Valkoinen kirja: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf

Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ternionofficial

sähke: https: //t.me/TernionOfficial

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899

https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_BLOG=bounty

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1637615
TERNION ID: KIT549
Eth: 0x4a9957c05f4a2ff75c2FD44Fe026Cf31A9EdcE53

Leave a comment